Imedeen time perfection comp 120

Apotheekprijs: € 99,95

-22%

€ 78,46

Uw voordeel: € 21,49

-
+

Na 15u besteld, morgen verzonden!

Omschrijving
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten helpen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Fijne lijntjes en rimpels worden na uw veertigste steeds zichtbaarder. IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar crèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, LycoPhence GS Forte™, vitamine C en zink.

Neem eenmaal daags twee tabletten. Het resultaat is vanaf 12 weken zichtbaar.

Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpelsHelpt de kwaliteit van de huid en de vochtbalans te verbeteren Maakt de huid van het gezicht en het lichaam zachter, gladder en soepeler Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve schade (vitamine C en zink) Draagt bij tot de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen (vitamine C)

  • Marine Complex™ is een uniek complex van proteïnen en polysacchariden met bestanddelen die lijken op elementen die zich van nature in de huid bevinden.
  • LycoPhence GS Forte™ is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink.
  • Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevingen.
  • Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.

Marine Complex (210 mg), LycoPhence GS Forte™ (tomatenextract (29 mg), druivenpitextract (28 mg), vitamine C (54 mg), zink (4 mg))

Copyright © 2022 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek