Zafranforte comp 60

Apotheekprijs: € 63,72

-15% ?

€ 54,16

Uw voordeel: € 9,56

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Contra indicatie
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

Voedingssupplement met 60 mg saffraanextract. Draagt bij tot een positieve stemming,emotioneel evenwicht en mentale gezondheid.

Tijdens emotionele periodes draagt de saffraan gebruikt in ZafranForte 60 mg, bij tot een positieve stemming, emotioneel evenwicht en een mentale gezondheid.

Te gebruiken om een goede gemoedstoestand te behouden

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen, of personen met een aandoening van lever of van de nieren. Voor volwassenen. Voedingssupplement, is geen geneesmiddel. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van een depressiebehandeling.

1 tablet per dag, tijdens de maaltijd

Voedingssupplement met 60 mg saffraanextract.

Vulstof (microkristallijne cellulose), Saffraan-extract (Crocus sativus, bloem), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumsilicaat), kleurstof (titaandioxide), glansmiddel (polydextrose), middellange keten triglyceriden, kleurstoffen (karmijn, indigotine)

Voedingsinformatie (per dagelijkse portie)

Saffraan / Safran

Waarvan 2% safranal / Dont 2% safranal

60 mg

1,2 mg

Copyright © 2024 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek