MEDISCH HULPMIDDEL

Puressentiel a/luizen sh behand. 2in1 150ml + kam

Apotheekprijs: € 20,80

-24%

€ 15,81

Uw voordeel: € 4,99

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Gebruik

De Behandelende Anti-Luizen Maskershampoo van Puressentiel verwijdert luizen, larven en neten en maakt het haar in één enkel gebaar schoon. De zachte formule met plantaardige kokosolie werkt mechanisch door de ademhalingsopeningen te verstoppen. Dankzij dat verstikkende mechanisme kunnen de luizen geen weerstand ontwikkelen.

BEHANDELEND: 100% werkzaam op luizen, larven en neten. Actief na 30 minuten - Van bij het eerste gebruik1. De meegeleverde luizenkam helpt de larven, neten en dode luizen te verwijderen. In-vivotest: klinische studie uitgevoerd in reële omstandigheden bij besmette patiënten tussen 3 en 15 jaar2.

WASSEND: de schuimende wassende basis voedt, kalmeert en respecteert de hoofdhuid en het haar. De dekkende textuur zorgt ervoor dat de Behandelende Maskershampoo gemakkelijk kan worden aangebracht en niet uitloopt op het gezicht of in de ogen, voor een ideaal gebruik. De shampoo doet het haar glanzen en maakt het mooi kambaar.

ZACHT: de biologisch afbreekbare formule is uiterst zacht en respecteert de natuur. Ze mag worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf 18 maanden.

GEBRUIKSAANWIJZING: de bijsluiter aandachtig lezen vóór gebruik. Gebruiken op droog, vooraf ontward haar. Geen water toevoegen.

1/ In voldoende hoeveelheid en egaal aanbrengen zodat de hoofdhuid en het haar goed zijn gedekt, van de haarwortels tot de punten.2/ Masseren om de shampoo goed te laten indringen. Voldoende aandacht besteden ter hoogte van de oren, het voorhoofd en de nek.3/ 30 minuten laten inwerken.4/ Het haar lichtjes natmaken, goed masseren om het product te doen schuimen.5/ Het haar zorgvuldig spoelen.6/ Het haar in lokken verdelen. Elke lok kammen met de meegeleverde luizenkam, van de haarwortels naar de punten toe. Na elke haal de kam boven de lavabo uitschudden, spoelen met water en afdrogen met een borstel of een zachte doek om parasieten te verwijderen.Indicatieve hoeveelheid: 1 tube = 2 behandelingen van lang tot halflang haar en tot 4 behandelingen van kort haar.

1De behandeling herhalen: 3 dagen na het eerste gebruik, daarna opnieuw beginnen 7 dagen na het eerste gebruik indien nodig

Copyright © 2022 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek