Paranix extra strong sh 200ml promo -3

Apotheekprijs: € 24,15

-20%

€ 19,32

Uw voordeel: € 4,83

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Contra indicatie
Gebruik
Samenstelling

Paranix Extra Strong Shampoo behandelt en beschermt tegen hoofdluizen en neten in 1 keer. Paranix Shampoo Extra Strong is 100% doeltreffend tegen luizen in 5 minuten en beschermt tot 72u tegen een mogelijke herbesmetting.

Snelle werking: Behandelt luizen in 5 minuten. Om een succesvolle behandeling van neten te garanderen, laat u de shampoo tot 10 minuten inwerken.

Bescherming: de LPF-technologie maakt van het haar een onaangename omgeving voor luizen*.

Gemakkelijk uitwasbaar: siliconenvrij

Geen resistentie: insecticidevrij

Zacht en glanzend haar. Inclusief kam. De inhoud van de verpakking is voldoende voor 8 behandelingen. *De LPF-bescherming en pediculicide werking werden aangetoond door ex-vivogegevens. De Paranix Shampoo doodt 100% van de luizen en bijna 100% van de neten. Gebruik voldoende product en kam grondig om alle neten te verwijderen.

Tegen luizen en neten

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Gebruiksaanwijzing:

1. Controleer het droge haar lok per lok op luizen met behulp van de bijgevoegde fijne luizenkam.

2. Breng voldoende Paranix Shampoo Extra Strong gelijkmatig aan op het droge haar. Zorg ervoor dat alle haren en de hoofdhuid bedekt zijn. Masseer goed in vanaf de haarwortels tot de punten en besteed extra aandacht aan de nek en achter de oren. Laat het product 5 minuten inwerken om de luizen te doden, en laat 10 minuten inwerken om een succesvolle behandeling van luizen en neten te garanderen.

3. Maak het haar voldoende nat om de shampoo te laten schuimen.

4. Was en spoel het haar grondig. Zorg dat alle shampoo uit het haar gespoeld wordt.

5. Vóór u het haar droogt, kam het nog eens grondig door met de luizenkam om luizen en neten te verwijderen. Reinig de kam regelmatig.

Minerale olie, schuimmiddelen, Lice Protection Factor* (LPF), parfum.* De LPF-bescherming en pediculicide werking werden aangetoond door ex-vivogegevens. De Paranix Shampoo doodt 100 % van de luizenen bijna 100% van de neten. Gebruik voldoende product en kam grondig om alle neten te verwijderen.

Copyright © 2022 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek