Bach rescue pets druppels 10ml

Apotheekprijs: € 12,69

-20%

€ 10,15

Uw voordeel: € 2,54

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

RESCUE® Pets is een natuurlijk voedingssupplement voor alle dieren. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als niet prettig worden ervaren. Denk hierbij aan een bezoekje aan de dierenarts, onweer, vuurwerk, examens of het reizen (in een bench). RESCUE® Pets is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk druppels of spray. Het is alcoholvrij en valt niet onder de als doping geregistreerde middelen. Dit product bevat de originele Rescue Bach bloesemmix van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening. ✔ 100% natuurlijk✔ Ontspant zonder te versuffen✔ Geschikt voor alle leeftijden

4 druppels per dag. Afhankelijk van de ernst van de situatie kan de dosering verhoogd worden tot maximaal 40 druppels per dag. In water (100ml) met tussenpozen of rechtstreeks op de tong druppelen. Is het onrustige moment te plannen, dan is het verstandig om de dagen ervoor alvast te beginnen. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

RESCUE® Pets is een voedingssupplement op natuurlijke basis gemaakt door de vijf bekende Bach bloesems (Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem) te mengen. Het is geheel alcoholvrij en gemakkelijk in gebruik. Maar wat maakt Rescue Pets dan uniek? De meeste supplementen zorgen ervoor dat het dier versuft raakt waardoor de negatieve emoties niet de overhand krijgen. RESCUE® Pets zorgt er juist voordat dit NIET gebeurt! Het dier blijft volledig bij kennis maar alleen de scherpe randjes van de emotie worden afgezwakt. Hierdoor krijgt het dier de kans deze negatieve emoties een plek te geven en hier op een meer ontspannen manier mee om te gaan.

Glycerine, aqua, tinctuur van RESCUE® bloesemmix (zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

Copyright © 2021 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek