Pure d forte kauwtabletten 90

Uw geschenk: €10 korting
€10 korting bij bestelling van min €50 Pure-voedingssupplementen. Code PURE10
zolang de voorraad strekt

Apotheekprijs: € 16,90

-30% ?

€ 11,83

Uw voordeel: € 5,07

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium, helpt de botten sterk houden en is ook goed voor de normale werking van het spieren. De behoefte aan vitamine D wordt hoger op oudere leeftijd, tijdens de zwangerschap, gedurende de wintermaanden, bij veel binnenshuis vertoeven of in geval van een donkere huid. Zodra de zon op de huid schijnt, maakt het lichaam zelf vitamine D aan; net daarom wordt vitamine D ook de zonnevitamine genoemd. Een tekort aan Vitamine D loop je gemakkelijk op tijdens de donkere wintermaanden. Vitamine D helpt de goede werking van het immuunsysteem behouden (zowel van het aangeboren als van het verworven immuunsysteem).

1 kauwtablet/dag (aangename citrussmaak)

  • Vitamine D3 is de meest fysiologisch werkzame vorm van vitamine D
  • Ideaal voor 60-plussers, want vitamine D (minstens 20 μg per dag) helpt het valrisico verminderen. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder.
  • Vooral aangewezen bij verlaagde aanmaak van vitamine D in herfst- en wintermaanden.
  • Kleine kauwtablet, kan ook opgezogen of ingeslikt worden.
  • Aangename citrussmaak.
  • 60 µg (2400 IE) Vitamine D3
  • Zoetstof: xylitol; vulstof: sorbitol; maiszetmeel; gemodificeerd maiszetmeel, maltodextrine; anti-klontermiddel: magnesiumstearaat; vulstof: siliciumdioxide, voedingszuur: citroenzuur; sinaasappelaroma; zoetstof: sucralose.
Copyright © 2023 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek