Biocondil tabl 180 nf

Apotheekprijs: € 55,25

-20% ?

€ 44,20

Uw voordeel: € 11,05

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Contra indicatie
Gebruik
Samenstelling

Kraakbeen is een soepel en elastisch bindweefsel ter hoogte van de gewrichten. Dankzij de specifieke mechanische eigenschappen kan het schokken opvangen en wordt een goede werking van de gewrichten verzekerd. Met de tijd kan slijtage aan het kraakbeen leiden tot gewrichtsproblemen en een hinderlijk gevoel, waardoor uw mobiliteit kan worden ondermijnd. Extra inname van glucosamine en chondroïtine kan helpen de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren.

Biocondil bevat glucosamine en chondroïtine. Dit zijn twee van de belangrijkste structurele eiwitten die overvloedig aanwezig zijn in het kraakbeen, de gewrichten en de pezen.

Biocondil bestaat uit D-glucosaminechloorhydraat, een erg zuiver (> 99 %) en erg stabiel product. Het bevat geen toegevoegd zout (NaCl of KCl) en biedt het voordeel een hoog gehalte aan glucosamine te bevatten.

Vitamine C draagt bij aan de normale vorming van collageen om de normale werking van het kraakbeen te garanderen.

Kraakbeen

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u eerst uw arts raadplegen alvorens een voedingssupplement in te nemen.

Dagelijkse inname: 2 tabletten, in één keer te nemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de hoofdmaaltijd.

Ingrediënten per 1 tablet: D-glucosamine hydrochloride 750 mg (625 mg glucosamine), Chondroïtinesulfaat 600 mg, Vulstoffen: povidon, hypromellose, Vitamine C 20 mg (natrium L-ascorbaat 25% RI), Antiklontermiddel: magnesiumtearaat, Vulstof: isomalt, Kleur: callciumcarbonaat, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, stearinezuur, Coatingmiddel: ethylcellulose.

Copyright © 2023 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek