Zware benen toverhazelaar 60ml boiron

Apotheekprijs: € 14,90

-20%

€ 11,92

Uw voordeel: € 2,98

-
+

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Contra indicatie
Gebruik
Samenstelling

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Toverhazelaar Toverhazelaar draagt bij tot een goede microcirculatie van het bloed en verminderen het gevoel van zware en vermoeide benen. Toverhazelaar bevat tannines.

Draagt bij tot een goede bloedcirculatie en helpt het gevoel van zware en vermoeide benen te verlichten.

Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met dedoseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg Hamamelis-extract.

Hydroalcoholisch extract van bladeren en schors van Toverhazelaar (alcohol, water, Hamamelis virginiana L.). Alcohol 55%.

Copyright © 2021 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek