Oenobiol elixir perfect stick 30

Apotheekprijs: € 54,90

-30%

€ 38,43

Uw voordeel: € 16,47

-
+

Na 15u besteld, morgen verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Gebruik
Samenstelling

Huidveroudering is een fysiologisch proces waarbij de huid zijn stevigheid verliest, volumes verzwakken en rimpels verschijnen. Collageen en hyaluronzuur zijn essentiële elementen die de structuur van de huid vormen.

Oenobiol Elixir Perfect helpt de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen vanaf de eerste maand. Dankzij zijn innovatieve formule worden lijntjes vervaagd en wordt de huid zichtbaar voller . De huid vindt zijn jeugdige uitstraling terug.

Volg het programma ELIXIR Perfect voor:

  • Vervaagde rimpels & lijntjes
  • Een vollere huid
  • Een jeugdige uitstraling
  • Celbescherming tegen oxidatieve stress

Raadpleeg de voorwaarden van het getrouwheidsaanbod op www.oenobiol.com : Krijg 1 gratis product bij aankoop van 5 producten.

High performance anti-age o.b.v. gehydrolyseerd collageen, hyaluronzuur, vitaminen & mineralen: Elixir Perfect helpt bij het behoud van de jeugdigheid van de huid en bevat ingrediënten die celbescherming bieden tegen oxidatieve stress.

De inhoud van 1 stick oplossen in een glas water of fruitsap (ongeveer 200 ml). Mengen tot het volledig is opgelost, 2-3 minuten laten staan en in één keer opdrinken. De minimale duur van de kuur is 30 dagen.

Voor 1 stick/dag (RI)Gehydrolyseerd collageen 2,5 g Hyaluronzuur 120 mg Vitamine C 60 mg (75%) Seleen 50 µg (91%) Koper 1 mg (100%) Biotin (vitamine B8) 50 µg (100%)

Copyright © 2022 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek