Lrp hydraphase intens ogen 15ml

Apotheekprijs: € 20,96

-25%

€ 15,72

Uw voordeel: € 5,24

-
+

Na 15u besteld, morgen verzonden!

Omschrijving
Indicatie
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

Een intensieve, doelgerichte en efficiënte hydratatie dank zij Gefragmenteerd Hyaluronzuur, om uitdrogingslijntjes glad te strijken. Werkzaam tegen oogwallen en gezwollen oogleden dank zij de verbinding van drainerende cafeïne en ontzwellend thermaal water van La Roche-Posay. Dit effect wordt nog versterkt door de originele aanbrengtechniek.

Uitdrogingslijntjes, oogwallen, gezwollen oogleden.

  1. Een dotje product verdelen in kleine toetsen verdelen over de oogcontour,2. De crème met heel lichte bewegingen uitstrijken,3. Om wallen te doen slinken, gladstrijkende bewegingen maken over het onderste ooglid, van de binnenste ooghoeken naar de slapen toe. Afsluiten met een lichte drukbeweging op de slapen om de lymfecirculatie te activeren,4. Om uitdrogingslijntjes uit te vlakken, een reeks licht tokkelende bewegingen maken rond de ogen.

De huid is weer gehydrateerd en glad, de oogleden zijn ontspannen.

AQUA / WATERGLYCERINCARBOMERGLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEINCAFFEINEISOHEXADECANESODIUM COCOYL GLUTAMATESODIUM HYALURONATESODIUM HYDROXIDEDISODIUM EDTAHYDROLYZED HYALURONIC ACIDCAPRYLYL GLYCOLPOLYSORBATE 80ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMERPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATE

Copyright © 2022 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek