Mobilityl caps 30 verv.3241700

Apotheekprijs: € 19,99

-18%

€ 16,39

Uw voordeel: € 3,60

-
+

Na 15u besteld, morgen verzonden!

Indicatie
Contra indicatie
Gebruik
Eigenschappen
Samenstelling

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Voorzorgsmaatregelen

Mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen :

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement), Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen, Personen die lijden aan galobstructie.

1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheek, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

GEWRICHTSMOBILITEIT* De kwaliteit van de gewrichten evolueert natuurlijk met de leeftijd. Het intens beoefenen van sport, lichamelijk werk, overgewicht of een reeds meegemaakt ongeval kunnen ook een invloed hebben op de gewrichten. Het behoud van de gewrichtsfunctie is gericht op een optimaal en duurzaam comfort bij het uitvoeren van de dagelijkse taken, zowel thuis, op het werk als tijdens het beoefenen van sport.

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

EXTRACT VAN CURCUMA LONGA BCM-95®

Mobilityl bevat een zorgvuldig geselecteerd, volledig extract van Curcuma longa BCM-95® wortelstok.

Het bevat:• 3 curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine). • vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone).

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van: • gezondheid van gewrichten • flexibiliteit en soepelheid van gewrichten • cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress • goede werking van het immuunsysteem

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 440 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en 35 mg vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Copyright © 2021 dewebapotheker.be - uw Belgische online apotheek